Ateliér van Haaren

Tekenlessen voor jong en oud

Kinderen 8 t/m 13 jaar

Leeftijd

Atelier van Haaren geeft tekenlessen aan de jeugd. De leeftijd van de kinderen is 8 t/m 13 jaar.

Inschrijven

Inschrijven tekenles seizoen 2018/2019

Tijden

De lessen worden gegeven op maandagmiddag van 15.45 tot 17.00 uur.

In het seizoen 2018/2019 zullen bij voldoende animo de lessen starten op maandag 1 oktober.

Men kan ook op een later tijdstip (altijd) instromen.

Kosten

De tekenlessen bestaan uit 3 blokken, 2 blokken van ieder 8 lessen en het laatste blok uit 9 lessen. De kosten bedragen € 50,- per blok, incl. materiaal. Men moet nog wel zelf een doosje zachte pastelkrijtjes aanschaffen (geen Oliepastels).

In bepaalde omstandigheden is het mogelijk dat het JongerenCultuurFonds Amsterdam  het lesgeld voor uw kind betaalt. Klik op de link hierboven of vraag informatie bij de administratie van de school van uw kind.

Lokatie

In het seizoen 2018/19 zal de tekencursus worden gegeven in het gebouw van basisschool het Gein gelegen in de Cornelis Aernoutsstraat 80 in Gein3. Deze locatie is ongeveer 4 á 5 minuten lopen vanaf het metrostation.

 

Betaling

Vóór de eerste les krijgen de ouders van de leerlingen een brief per mail met alle informatie over, hoe te betalen, vakanties, vrije dagen etc.. (Vakanties en vrije dagen kunt u ook zien op de kalender).

 

 

Algemeen

De tekenlessen worden gegeven door beeldend kunstenaar Jσke. Zij heeft haar opleiding gevolgd op de Gerrit Rietveld academie en de Rijksacademie van Beeldende Kunsten.

Expositie en impressie

Hieronder kun je doorklikken naar een impressie van werkstukken en sfeerbeelden.